Başkan Serkan Sak’tan Eski İtfaiye Alanı İçin Yeni Proje Müjdesi
Perşembe, 27 Şubat 2025
Başkan Serkan Sak’tan Eski İtfaiye Alanı İçin Yeni Proje Müjdesi
Sındırgı’da Yeni Yaşam Alanı: Ortak Akılla Şekillenecek
Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyesi Kenan Gümüş ile makamında düzenlenen toplantının ardından Eski İtfaiye Alanı’nda hayata geçirilecek yeni projenin ön hazırlıkları hakkında detayları paylaştı. Başkan Sak, avan proje kapsamında 88 konut ve 30 iş yerinin inşa edilmesinin planlandığını belirtti.
Projenin Adı Vatandaşların Görüş ve Önerileriyle Şekillenecek
Avan çizim çalışmalarının başladığını vurgulayan Başkan Sak, projeye verilecek olan ismin halkın görüş ve önerileriyle şekilleneceğini ifade etti. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada:
“Eski İtfaiye Alanı’nda oluşturulan projemizin çizim çalışmalarını başlattık. Şu an bu avan proje ile Sındırgı’mıza 88 konut, 30 iş yeri alanı kazandıracağız. Projemizi olgunlaştırmak adına beraber konuşalım, hep birlikte ortak akılla hayata geçirelim. Sındırgı’mızın geleceğine birlikte yön verelim.” dedi.
Sındırgı Belediyesi, katılımcı yönetim anlayışıyla hareket ederek, ilçeye değer katacak bu projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.