Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Perşembe, 29 Ağustos 2024

“Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı”
Başkan Sak mesajında:
“Bugün, milletimizin azimle kararlılıkla özgürlük ve bağımsızlık uğruna verdiği eşi benzeri bulunmayan mücadelenin 102’nci yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Sındırgı’nın düşman işgalinden kurtuluşunu kutluyor olmanın gurur, coşku ve heyecanını yaşıyoruz.
30 Ağustos Zafer Bayramı, Atatürk'ün askeri ve siyasi dehasını bir kez daha tüm dünyaya gösterdiği bu zaferle dört bir yanı işgal altındaki topraklardan bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne uzanan tarihi yolculuğun dönüm noktasıdır. Bu büyük zafer, sadece silahlı bir mücadeleyi değil, aynı zamanda milli birlik ve beraberliği, Yüce Türk Milleti'nin vatan sevgisi ve özgürlük tutkusunun da simgesidir. 30 Ağustos ruhunu ve Kuva- yı Milliye Ruhunu bu topraklarda yaşatarak, ülkemizi daha da ileriye götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz.  Kuva- yı Milliye şuurunu ve milli birlik duygusunu gelecek nesillere coşkuyla aktarmaya devam ediyoruz.” dedi.