Milli Heyecan Cumhuriyet Meydanında Yaşandı 

Çarşamba, 03 Temmuz 2024

Milli Heyecan Cumhuriyet Meydanında Yaşandı 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile Sındırgı’nın kalbi Cumhuriyet Meydanında kurulan dev ekranda izlenen milli maçta binlerce Sındırgılının kalbi Milli Takım için attı. 
A Milli Takım'ın Avusturya'yı mağlup ederek Çeyrek Final turuna kalması büyük sevinç yarattı.
Milli heyecanın birlikte yaşandığı organizasyonda vatandaşlar için Türk Bayrakları dağıtıldı. Çocuklar için şişme oyun grupları kuruldu. Maç başlayınca nefesler tutuldu, kalpler A milli takım için attı. Vatandaşların yoğun katılımı ile büyük bir heyecan ve coşku içerisinde dev ekranda izlenen müsabakada A Milli Takım Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek Çeyrek Final turuna kalmaya hak kazandı. Birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olarak izlenen müsabakadan geriye renkli görüntüler kaldı.
İlçe Kaymakamı Didem Dinç Özay, Sındırgı Belediye başkanı Serkan Sak da vatandaşlarla birlikte maç izledi. Milli heyecanı birlikte yaşadı. 
Başkan Sak “Ay Yıldızlı Millilerimizi hemşerilerimizle birlikte tüm Türkiye gibi tek yürek olarak destekledik. Bu heyecanı zaferle taçlandırdığımız için çok mutluyuz. Hazırladığımız organizasyona büyük ilgi ve katılım gösteren değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyor, Ayyıldızlı Millilerimize EURO 2024 Çeyrek Final turunda başarılar diliyorum. İnşallah diğer maçlarımızı da hep birlikte izleyecek, kupa heyecanını da birlikte yaşayacağız. Şampiyonluk Türkiye’ye yakışır. ” dedi.