Başkan Sak: Emekçinin Yanındayız

Cuma, 24 Mayıs 2024

Başkan Sak: Emekçinin Yanındayız

Çalışanın ve emekçinin her zaman yanında olan Sındırgı Belediyesinde TÜM BEL- SEN ve Sındırgı Belediyesi arasında görev yapan memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Memurların çalışma şartlarının ve Sosyal denge tazminatlarının da iyileştirildiği sözleşme çalışanlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Emekçinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Belediye Başkanımız Serkan Sak " Tüm Bel- Sen ile belediyemiz arasında toplu iş sözleşmesini imzaladık. Bu sözleşme kapsamında belediye bünyemizde çalışan memur ve sözleşmeli arkadaşlarımızın hakları iyileştirildi. Sosyal hakları korunan belediye ile çalışanlarımız emeğinin karşılığını alacak. Taşeron işçi kardeşlerimizin de emeklerinin karşılığını vermek için çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki aylarda inşallah gerekeni yapacağız. Tüm çalışan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. " dedi.