Başkanımız Serkan Sak Zeytin Dalı Meydan Park’ta vatandaşlarla buluşarak bayramlaştı.

Çarşamba, 10 Nisan 2024

Başkanımız Serkan Sak, Kaymakamımız Didem Dinç Özay ilçe protokolü ile Zeytin Dalı Meydan Park’ta vatandaşlarla buluşarak bayramlaştı. Protokol bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Karakolunu ziyaret etti, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde polislerin 10 Nisan Gününü kutladı.

Meydan Parktaki bayramlaşmada kısa bir konuşma yapan Başkan Sak şu ifadeleri kullandı; “

Bu bayram benim için çok değerli, sanırım kaymakam hanım içinde geçerli ilk bayramımız. Bugün biliyorsunuz 31 Mart yerel seçimlerinin akabinde bir ramazan bayramı kutluyoruz, tabi biz ramazana yakışır bir şekilde iktidarıyla muhalefetiyle tüm siyasi partileriyle berber bir seçim programı yürüttük.

Hiç bir şekilde birbirimizi kırmamaya çalıştık saygıyı sevgiyi hoşgörüyü ramazan ayına yakışır şekilde nakşetmeye çalıştık ve bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda onlardan yana bir şey olduysa benden yana af fola biz yanlış yaptıysak aflarını istiyoruz.

Ramazan ayı birlik beraberlik ayı yardımlaşma ayı bir birine, dayanışma ayı bu aya yakışır şekilde sabah çıktık farklı yerde sahur yaptık, öğle namazını farklı bir camide kıldık iftarımızı başka bir yerde açtık. Teravih namazını farklı bir mahallemizde kıldık. Sındırgı'nın 75 mahallesinde bir kucaklaşma gerçekleşti.

Biz Sındırgı olarak biriz beraberiz ve bundan sonra da birliğimizi beraberliğimize teşekkürler edeceğiz.

Tüm Sındırgılı vatandaşlarımızın mübarek ramazan bayramını kutluyor. Aileleri ile beraber mutlu huzurlu bir bayram geçirmelerini diyorum.”

Başkan Sak’tan sonra söz alan İlçe Kaymakamı Didem Dinç Özay ; “Kıymetli Başkanım protokolümüzün değerli üyeleri, Muhtarlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz ve çok değerli Sındırgılı vatandaşlarımız, Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Şimdi bizim için ayrı bir heyecan Sındırgıdaki ilk bayramımız.

Bir aylık bir ramazanı şerifi geride bırakmış bulunuyoruz. Hakikaten bizim açımızdan da dolu dolu, vatandaşlarımızın sofrasına misafir olmaya çalıştık. Kurumlarımızla şehit ailelerimizle gazilerimizle dolu dolu bir ramazan geçirmeye çalıştık.

Tabi ki Ramazanın da ayrı temposu vardı, bizdeki seçilmeyenlerin temposuydu bizler de ama gerçekten aynı heyecanla, aynı özveriyle ben de buradan bütün siyasi partilerimize hakikaten siyasetin ve demokrasinin gerektirdiği gibi bir seçim havası yaşadık, olması gerektiği gibi. herkes propagandasını, siyasi faaliyetlerini yaptı, 31 Martta vatandaşlarımız kararını verdi.

Serkan Başkanımıza ailesine öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yaklaşık altı aydır Sındırgıdayım. ama hakikaten burada böyle bizim için gurbet buralar ama değil de, memleketimizde bir bayramlaşma yaşıyor gibi hissediyoruz. O yüzden bizler Sındırgıyı çok sevdik. Sındırgı için güzel şeyler olmasını temenni ediyoruz.

İnşallah olacağına inanıyoruz. Bu vesileyle bu güzel duygularla ben hepinizin bayramını kutluyorum. İnşallah nice böyle birlik beraberlik içerisinde güzel programlarda bir araya geliriz diyorum. İyi ki varsınız.

Ayaklarınıza sağlık. ” dedi.

Program İlçe Jandarma Karakolu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretleriyle sona erdi. Bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Didem Dinç Özay, Belediye Başkanı Serkan Sak İlçe Jandarma Komutanı, J.Ütgm. Bahtiyar Beycur, Baş Komiser Tahir Demir, daire amirleriyle vatandaşlar katıldı.