Sındırgı Belediye başkanı Serkan Sak Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Pazartesi, 08 Nisan 2024

Bayramın mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden başkan Sak “ Gönüllerin coştuğu 11 ayın sultanı mübarek Ramazan. Çok şükür Ramazan Ayımız sona eriyor, bayrama ulaşıyoruz. Bayram sevinçtir, bayram kucaklaşmaktır, bayram birbirine yakınlaşmaktır. Herkese mutlu, huzurlu ve şeker tadında bir bayram diliyorum. Ramazan ayı boyunca paylaştığımız iftar sofralarındaki gibi birliği, beraberliği ve dayanışmayı bayramda da devam ettirelim. Gönüllerimizin bir olması, birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi temennisi ile Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine ve dünyaya başta barış, sağlık ve bereket getirmesini yürekten temenni ediyorum. Eşsiz zamanların, o güzel bayramların tadını ve coşkusunu bir kez daha yaşayacağımızı ümit ediyorum. Ailenizle birlikte hepinize huzurlu bir bayram diliyorum. ”dedi.