Sındırgı 2 Nolu Acil Sağlık İstasyonu açıldı

Pazartesi, 08 Ocak 2024

Sındırgı 2 Nolu Acil Sağlık İstasyonu açıldı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde sağlık yatırımları artarak devam ediyor. Mandıra mahallesi Çevre yolu üzerine Balıkesir Büyükşehir belediyesi, Sındırgı Belediyesi ve hayırsever iş insanı tarafından yapılan, il sağlık müdürlüğü koordinasyonunda hizmet verecek Acil Sağlık İstasyonu hizmete açıldı.

Daha önceleri Sındırgı Devlet Hastanesinde bulunan 2 nolu acil sağlık istasyonu vakalara daha hızlı müdahale için Çevre yolu üzerinde yapılan yeni hizmet binasına taşındı.

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Sındırgı’da nereden nereye geldik dediğimiz, en önemli işlerden birisi. Dün sadece ve sadece bir hasta nakil aracından, bugün büyükçe hastanelerimize, 112lere ve sağlık ocaklarına. Belediyemizin de katkısı ile birlikte 112 Acil sağlık hizmetleri istasyonunun ikincisini açtık. 1 dakikanın bile önemli olduğu sağlık sektöründe hızlı bir ulaşım sağlamak için, bizler bu güzellikleri yaşatmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Yücel Yılmaz “ Bugün Sındırgı’da güzel bir işe imza atıyoruz. Sayın valimize teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanlarımızın da her geçen gün sayısı artıyor. Bizler de büyükşehir olarak İl Sağlık Müdürlüğümüzle ortak birçok projeye imza atıyoruz. İlimize ve Sındırgımıza hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’ da sağlık alanında gelinen noktaya değinerek ilçeye hayırlı olmasını, Balıkesir genelinde birçok sağlık projesinin de sürdürüldüğünü belirtti.

Düzenlenen açılış törenine Balıkesir valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Büyükşehir belediye başkanı Yücel Yılmaz, ilçe kaymakamı Didem Dinç Özay, İl sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Cemil Atla, protokol üyeleri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.