Başkan Yavaş “ İyiliğin, güzelliğin, samimiyetin Sındırgı kadar doğal olduğu yeni bir yıl temennisi ile yeni yılınız kutlu olsun”

Salı, 02 Ocak 2024

Başkan Yavaş “ İyiliğin, güzelliğin, samimiyetin Sındırgı kadar doğal olduğu yeni bir yıl temennisi ile yeni yılınız kutlu olsun”

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş yayımladığı 2024 yılı mesajında vatandaşların yeni yılını kutlayarak “Ömürden bir sayfa daha kapandı. 2023 hakikaten zor geçti. Hem Dünyadaki ekonomik krizler, hem ülkemizi 11 ilimizi sarsan bir deprem. Bizler o depremin acılarını paylaşarak azaltmaya çalıştık. Doğal şehir Sındırgı bereketli bir şekilde, samimi bir şekilde kaynaştı, bütünleşti Sındırgı mahallesi diye Hatay’da bir mahalle kurdu. Halkımızdan Allah binlerce razı olsun. Zorluklar ancak birleşerek, acıyı azaltarak, aşılabilecek işler ancak. Bizler de Sındırgı’da çok şükür gereğini yerine getirdik. İlçemizin kalkınmasını sağlayacak birçok projeye de imza attık, hayata geçirdik. Yol çalışmalarından, göletlere, çok amaçlı salonlara, istihdamı arttıracak birçok başarılı çalışmayı gerçekleştirdik. Bizim derdimiz memlekete hizmet, bunun içinde yılmadan yorulmadan çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Gençlerimizin, vatandaşlarımızın her alanda yanlarında olduk. Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık.

Umudumuz o ki 2024 2023’ten daha güzel olacak. Daha işleri yoluna koyduğumuz, memleketçe, milletçe ve Dünyaca barışa huzura gittiğimiz bir yıl olur. Özellikle Gazze’deki kardeşlerimize, Doğu Türkistan’daki kardeşlerimize, bir an önce özgürlüklerine kavuşması ve zulümden kurtulmaları temennisi ile. Dünya’ya barış, huzur, güzellik gelsin. 2024 güzelliklerle bizlerle beraber olsun. İyiliğin, güzelliğin, samimiyetin Sındırgı kadar doğal olduğu yeni bir yıl temennisi ile sağlık afiyet huzur ve mutluluk hepimizin yanında olsun. 2024 hepimize hayırlar getirsin, yeni yılınız kutlu olsun.” sözlerine yer verdi.