Tarım Kredi Kooperatif Market Sındırgı’da İkinci Şubesini Açtı

Cuma, 15 Aralık 2023

Tarım Kredi Kooperatif Market Sındırgı’da İkinci Şubesini Açtı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde rekabetçi piyasa ve yerli üreticiyi koruyan ürünlerin yer aldığı Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine bağlı “ Tarım Kredi Kooperatif Market “ in ikinci şubesi açıldı.

Tarım Kredi Kooperatifi bahçesinde kurulan mini marketin ardından ilçe merkezinde ikinci şube de faaliyete başladı. Özellikle kampanyalı ve ekonomik ürünlerin de yer aldığı tarım kredi marketin açılması vatandaşları da sevindirdi.

Açılışa Sındırgı kaymakamı Didem Dinç Özay, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Atilla Mıhçı, Satış müdürü Serkan Yılmaz, bölge sorumlusu Serkan Kara, bölge sorumlusu Murat Çevirgen ve davetliler katıldı.

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “Devletimizin rekabeti güçlendirici ve üreticiyi destekleyen marketler zinciri haline gelen Tarım Kredi Kooperatifi Marketi Sındırgı şubesini açmış bulunuyoruz. Vatandaşın tüm eksiklerini giderecek bütün ürünler marketimizde yerini aldı. Diğer marketlere oranla yüksek fiyatlandırmaya göre daha uygun fiyata göre düzenlenmiş bir sistem. Bu marketteki ana amaç üreticiden tüketiciye daha makul fiyatlarla halkın ihtiyaçlarını giderebilmek. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.