Sındırgı'da Doğalgaz Çalışmaları başladı

Perşembe, 01 Ocak 1970

Sındırgı'da Doğalgaz Çalışmaları başladı

Sındırgı ilçesi jeotermal ısınmanın yanısıra temiz ve çevreci enerji doğal gaz ile buluşuyor.

İmam hatip lisesi altından başlayan çalışmalar ile jeotermal ısınmanın olmadığı Kurtuluş, Camicedit, Rızaiye ve Kocakonak mahallelerinde ekim ayına kadar çalışmaların tamamlanacağı, sezonda ısınma hizmetinin verileceği belirtildi.

Abonelik işlemleri ve ilk ısınma bölgelerine ilişkin veriler önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Söz verdikleri projeleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş " Belediye meclis üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte doğal gaz temel atma törenimizi gerçekleştirdik.

Hemşehrilerimizin sağlık,huzur ve konforunun temin ve tesis edilmesi amacıyla hizmete sunulan ve projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Doğal Şehir Sındırgı’mız adına hayırlı ve uğurlu olması dileğimle."dedi.