Cumhur İttifakı Dur Durak Bilmiyor

Perşembe, 01 Ocak 1970

Cumhur İttifakı Dur Durak Bilmiyor

14 Mayıs seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı Sındırgı’da mahalle ziyaretlerini hızlandırdı. Balıkesir AK Parti milletvekilleri adayları AK Parti MYKY üyesi Belgin Uygur, Ahmet Gür, İsmail Ok ile birlikte kırsal mahalle ziyaretleri, esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Sındırgılı olan Balıkesir MHP milletvekili adayı Ayten SAK da ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Sındırgı’da ilk günden bu yana tam uyum içerisinde çalışan Cumhur İttifakı 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rekor oyla seçilmesi için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sürekli hakla iç içe olan Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş’ da teşkilat çalışmaları ile birlikte mahalle ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Bu seçimlerin Türkiye’nin seçimi olduğunu, Türkiye yüzyılı ile birlikte ülkemizi daha ileriye taşıyacak bir seçim olduğunu belirten başkan Yavaş “Bu seçim ekonomi seçimi değil, siyaset seçimi değil. Bir yanda vatan millet, daha güçlü Türkiye diyen, Dünya’da oyuna gelen değil, Türk’ün gücünü göstererek oyun kuran ülke hedeflerini gerçekleştiren Cumhur ittifakı ve Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta arkasında kimin olduğu belli olmayan, hiçbir konuda anlaşamayan 7’li masa. Türkiye’nin güçlenmesinin yapılan yatırımların, koyulan hedeflerin devam etmesi için güçlü iktidar şart. O yüzden diyoruz ki bu seçim Türkiye yüz yılının seçimi. Dün olduğu gibi bugün de Sındırgı’nın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağından, en güçlü şekilde destek vereceğinden eminiz. Kuva- yi Milliye’nin doğduğu bu toprakların insanları her zaman vatanseverlerin, bayrak sevdalıların yanında durmuştur. İnşallah halkımız en güçlü şekilde 14 Mayıs’ta sandıkları patlatarak Dünya’ya gerekli cevabı verecektir. Mazlumların yüzü gülecek, Türkiye yüzyılı ile ülkemiz Cumhur ittifakı ile hedeflerine koşmaya devam edecektir. “ dedi.