1769 METREDE KAR ÜSTÜNDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA

Perşembe, 30 Aralık 2021

1769 METREDE KAR ÜSTÜNDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI 
Yazı ve kışı ile birbirinden eşsiz güzelliklere sahip 1764 metre rakımlı Ulus dağı beyaz örtü ile buluştu. Karla kaplanan Ulus dağı Offroad tutkunlarının yanı sıra beyazın güzelliğini yaşamak isteyen vatandaşlara ev sahipliği yapıyor. 
Kimileri Offroad araçları ile adrenalin yaşarken, kimileri kar üstünde mangal semaver keyfi yapıyor. Bir farklılık yaratmak isten Muammer ve Esma Buğday çifti ise doğum günü kutlaması için soluğu zirvede aldı. 
Muammer Buğday eşi Esma Buğday için karlar üzerinde kaplı Ulus dağında sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Ulus dağının keyifçilerinden Muammer Kocadağ da organizasyonu düzenleyerek çifti hazır bekledi. 
Doğal şehir Sındırgı’nın her mevsiminin farklı bir güzellik barındırdığını belirten Muammer Buğday “ Muhteşem bir doğa. Eşimin doğum günü için farklılık yaratmak istedik. O yüzden buraya geldik. Bir Uludağ ımız yok ama Ulus dağımız var.” Dedi. 
Kış sezonunu bu yıl erken açan Ulus dağı beyaz örtünün güzelliğini yaşamak doğayı keşfetmek isteyen ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.