Sındırgı’lı Yangın Ekibine Bakan’dan Teşekkür

Salı, 10 Ağustos 2021

Sındırgı’lı Yangın Ekibine Bakan’dan Teşekkür

Türkiye’nin gündemine oturan ve günlerdir devam eden Marmaris yangınında ülke genelinden birçok destek ekip gece gündüz demeden mücadele ediyor.
Yangının başlaması ile birlikte bölgeye giden Sındırgı Orman İşletme yangın ekibi de gece gündüz demeden bölgeyi korumak ve yangını söndürmek adına çalışmalara destek veriyor. Sabaha karşı büyüyen ve Kavaklıdere’de yangının köylere zarar vermemesi için ilk saatlerden itibaran müdahele eden ekip arasında yer alan Sındırgı ekibini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli çalışmalar hakkında bilgi alarak çalışmalarından dolayı Ormanın Kahramanları olarak mücadele eden bütün herkese tüm vatandaşlar adına teşekkür etti.
 
Bakan Pakdemirli görüntüleri sosyal medya hesaplarında “ Marmaris Kavaklıdere’de yangından köyleri koruyan #OrmanınKahramanları Allah sizlerden razı olsun. “ sözleri ile paylaştı.
Sındırgı Orman İşletme Şefliği ekipleri Antalya, Muğla bölgelerinde 5 arazöz, 1 arazi taşıtı ve 19 personel ile söndürme çalışmalarına destek veriyor.