Sındırgı Belediyesinde Sosyal Mesafeli Bayramlaşma

Cuma, 30 Temmuz 2021

Sındırgı Belediyesinde Sosyal Mesafeli Bayramlaşma

Covid19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde personeliyle bayramlaşan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, pandemi sürecinde özveriyle çalışan tüm personeline teşekkür etti.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Ramazan Bayramı’ndan önce son mesai gününde personeliyle bayramlaştı. Covid19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak belediye personeliyle yüz yüze bayramlaşan Başkan Yavaş personele bayram hediyelerini de takdim etti. Saha personeline de hediyelerin ulaştırılması talimatını verdi.

Tüm personeline teşekkür etti
Bayramlaşma merasiminde konuşan Ekrem Yavaş “Her şeyin başı sağlık. Ailelerinizle birlikte daha nice sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar geçirmenizi diliyorum. Ayrıca içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde koronavirüs ile etkin mücadelede özverili çalışmalarınızdan dolayı sizin nezdinizde tüm personelime çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Sosyal Mesafe kuralları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde başkan Yavaş’a başkan yardımcıları Halil Aldemir Çağrı Çağatay Çavdar, AK Parti İlçe başkanı Mehmet Cemil Atla, MHP İlçe başkanı İsmail Tavşanoğlu eşlik etti.

Personele Sındırgı Belediyesi tarafından hazırlanan bayram hediyelerinin yanında, Balıkesir Büyükşehir belediye başkanı Yücel Yılmaz tarafından gönderilen hediyelerde verildi.