Bahar Kalkanı Harekâtına Sındırgı’lı Muhtarlardan Tam Destek

Çarşamba, 28 Temmuz 2021

Bahar Kalkanı Harekâtına Sındırgı’lı Muhtarlardan Tam Destek

İdlib'de 34 askerin şehit olduğu saldırıdan sonra 'Bahar Kalkanı Harekatı’na başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri harekâtı başarılı bir şekilde sürdürürken Sındırgılı muhtarlar Mehmetçiğe destek için toplandı.

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 74 mahalle muhtarı Bahar Kalkanı Harekâtı’ nda Mehmetçiğe destek için Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş’ın önderliğinde toplanarak Muhtarlar Derneği önünde destek açıklamasında bulundu.

Bayrak İçin, Vatan İçin Her Zaman Bir ve Beraberiz

Sındırgı’nın bayrak için, vatan için her zaman bir ve beraber olduğunu, Mehmetçiğin yanında olduğunu belirten Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Türkiye şu anda zor bir ortamda ve İdlib de savaş halindeyiz. Şehit olan kardeşlerimiz askerlerimiz var hepsinin mekânları cennet olsun. Sındırgı olarak da, muhtarlarımız olarak da bu gün birlik ve beraberlik içerisinde bu bayrak altında ilelebet yaşaya bilmenin ancak güçlü bir şekilde bir olarak mümkün olabileceğini, düşünüyoruz. Askerimizin ordumuzun her daim olduğu gibi yine yanındayız. Bayrağımızın yanındayız. Devletimizi destekliyoruz. Orada Suriye de mücadele eden askerlerimizin saçının teline dahi rabbim herhangi bir şey değdirmesin inşallah ve sağ salim ailelerine evlerine ulaşsınlar. O toplumlarda Arap baharı diyerek insanları bir birlerine düşürdüler. Bu gün Bahar Kalkanı Harekâtı ile o bölgede kendi yurtlarında barış içerisinde yaşamalarını sağlayabilmek için bir barış harekâtının içerisindeyiz. Bu sebeple ne kadar şehit olan kardeşimiz varsa rabbim mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine sabırlar versin. Bizlerde bu gün orada çarpışan kardeşlerimize hem dua ediyoruz, hem de onların yanında olduğumuzu belirterek Türk bayrağının altında onlara selam söylüyoruz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Rabbim onları kazasız belasız evlerine sevdiklerine kavuşturmayı nasip etsin. Operasyonda görev yapan Mehmetçiğimizin saçının teline zarar vermesin Rabbim. Biz her alanda, her konuda devletimizin, ordumuzun, Mehmetçiğimizin yanındayız. “ şeklinde konuştu.

74 Muhtar Her Zaman Hazırız

Muhtarlar Derneği başkanı Erol Karanfil ise “ Balıkesir Sındırgı muhtarlar derneği başkanı olarak Bahar Kalkanı Harekâtına tam destek veriyoruz. Askerimizin hükümetimizin yanındayız. 74 muhtar her an hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun. “ sözleri ile Sındırgılı muhtarların birlik mesaj