Sındırgı Belediyesinden Hastalara Ziyaret

Salı, 15 Haziran 2021

SINDIRGI BELEDİYESİNDEN HASTALARA ZİYARET

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda Sındırgı Devlet Hastanesinde yatan hastalar düzenli olarak ziyaret ediliyor. Bu haftaki hasta ziyaretlerine Belediye Başkan vekili Hasan Avcı da eşlik ederek hastalara moral verdi.

Ziyaret esnasında hastaların ihtiyaçları da belirlenerek belediye personeli tarafından gideriliyor. Evde temizlik hizmeti ile de özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların  ev temizlikleri ve kişisel temizlikleri de Sındırgı Belediyesi tarafından yapılıyor. Engelli araç yardımları, hasta yatağı ve çeşitli yardımlar ile vatandaşların daha rahat koşullarda tedavi görebilmesi hedefleniyor.

Yardıma muhtaç, kimsesi olmayan vatandaşlarımızı 0(266) 516 33 86 nolu telefona ya da Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bildirerek onlara yardım ulaşmasını sağlayabilirsiniz.