Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Barkır Mezarı Başında Anıldı

Salı, 15 Haziran 2021

11 Ekim 2014 tarihinde Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Sındırgı Belediye Başkan yardımcısı Şevket Barkır bugün mezarı başında anıldı. Anma törenine Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Belediye başkan yardımcıları Hasan Daşkafa ve Emin Uygar Çelik, Gölcük mahalle muhtarı Resul Köksal, meclis üyeleri birim amirleri, belediye personeli katıldı.

Mezarı başında Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Barkır dualarla anıldı. Heyet daha sonra ilçe mezarlığında kabri bulunan AK Parti yönetim kurulu üyelerinden Hasbi Buğday ve Ahmet Say’ın da kabirlerini ziyaret etti.

Ayrıca Barkır adına 14 Ekim 2016 Cuma günü baba ocağı Gölcük mahallesinde hayır cemiyeti düzenlenecek.