Ak Partili Şeker’den Sındırgı’ya Süpriz Ziyaret

Salı, 15 Haziran 2021

AK PARTİLİ ŞEKER’DEN SINDIRGI’YA SÜPRİZ ZİYARET

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İLYAS ŞEKER SINDIRGI’DAKİ ÇALIŞLMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili, Kocaeli AK Parti Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı İlyas Şeker Balıkesir’in Sındırgı ilçesine sürpriz bir ziyarette bulundu. İlk olarak Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret eden Şeker belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla ve meclis üyeleri ile birlikte belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Şeker, çalışmalardan dolayı Sındırgı Belediyesine tam not verdi. Şeker’in, başkan Yavaş’a söylediği “ İlçeyi şantiye alanına çevirmişsin” sözleri ise heyeti güldürdü.

Heyet çalışmaları inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. Kısa bir esnaf ziyareti sonrasında AK Parti Sındırgı İlçe Teşkilatı ziyareti gerçekleştirildi.

Burada partililere seslenen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Güzel şeyleri memleketimize kazandırmak için çalışıyoruz gayret ediyoruz. Sayın vekilim de bugün bizleri ziyarete gelmişler, tabi ki biz ziyadesiyle ziyaretinden memnun olduk. Sebebi ise Genel merkezi ile Taşra teşkilatı ile belediyesi ile el birliği ile çalışmış olan bir AK Parti. Ve Ak Parti ailesi geleceğe daha güçlü ve dinç bir şekilde bakacaktır. Bundan dolayı düşman da araya sızmaması için, safları sık tutmamız için birlik olmamız gerektiğini 15 Temmuz’da yaşadığımız süreçten sonra daha iyi anladık. Sındırgı’mızda birbirimizle, kendimizle, belediyecilik olarak olsun, ilçe teşkilatımız olsun mükemmel işler yapıyoruz. Elhamdülillah bu işleri ben kendim sayamıyorum. Bir haftada dolaşmaya kalksam şantiyeleri dolaşma şansına sahip değilim. Sındırgı’da teşkilatımızla, kadın kollarımızla, yönetimimizle, meclis üyelerimizle, gençlik kollarımızla çok şükür güzel bir atmosfer yakaladık. Ve birlikte Sındırgı’yı daha güzel yarınlara hazırlıyoruz.” Sözlerine yer verdi.

Şeker ise teşkilatta yapmış olduğu konuşmasında Sındırgı Belediyesi hizmetlerinden memnun kaldığını belirterek “ Teşkilatlarda aktif görev yaptım. Her ne kadar belediyelerle ilgilensem de, her geldiğimde teşkilatları da ziyaret etmek istiyorum. Ben sadece teşkilatımızı ziyaret etmek için ilçe başkanımıza bilgi verdim. Allah razı olsun ilçe başkanım da sanki ilçe danışma toplantısı yapılacakmış gibi sizleri buraya davet etmiş. Sizlerde ilçe başkanımızı kırmamış gelmişsiniz sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Dediğim gibi biz özellikle belediyelerimiz ne yapıyor, nasıl çalışıyorlar, bir sıkıntıları, problemleri var mı, 2014’te seçim meydanlarında vadettiğimiz projelerin ne kadarını yapmışız, belediye başkanımızın zorlandığı Ankara’yı ilgilendiren, başka kurumları ilgilendiren projeler var mı, bu konuda ille birlikte çalışıyorlar mı,milletvekilleri ile birlikte çalışıyorlar mı? Onları aşan, bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? Onunla ilgili bir istişare yapalım, bir de yapılan çalışmaları yerinde görelim diye bu programı yaptık. Belediye başkanımıza gittik, sohbet ettik, meydana gittik incelemede bulunduk. Allah razı olsun gerçekten çok güzel hizmetler yapıyorlar. Başta belediye başkanımız olmak üzere, büyükşehir belediye başkanımıza, tabi ki bunları seçen, bunlara bu görevi veren, bu desteği veren sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir meydan projesi yapılıyor. Altında otoparkı var, yanı başında belediye binası yapılıyor, bir taraftan büyükşehir belediyesi su ve kanalizasyon idaresinin çalışmaları var. Başkanım anlattı bir taraftan Termal Turizm ile ilgili mükemmel çalışmalar var. Ben inanıyorum ki Sındırgı herhalde bir beş yıl içerisinde, beş yıl sonra uçacak konuma gelir diye düşünüyorum. Bunun için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Vatandaşımız artık her şeyi görüyor. Her şeyin muhasebesini yapabiliyor. Ne yanlıştır, ne doğrudur, söylenenleri değerlendiriyor ve liderine inanıyor, güveniyor, arkasından takip ediyor. Bugün Türkiye’deki lider Sayın Cumhurbaşkanımızsa, burada lider ilçe başkanımız ve belediye başkanımızdır. İnanıyorum ki bilerek hiçbir hata yapmazlar. Uygulamada eksik olabilir, noksan olabilir. Gelirken söyledim. Dedim ki ne bu başkanım. Şehrin her tarafını altını üstüne getirmişsin. Toz, toprak. Bu ablalar, yengeler sana kızarlar ya. Cam kirlenir, kapıyı açamaz, camı açamaz, içeri toz gider. Bana söyledi; dedi ki başkanım gelecekte buranın tamamıyla, kaynak sularıyla, termal sular ile ısınması için böyle bir projeyi başlattık, dedi. Ben inanıyorum ki şu anda biraz rahatsız olan vatandaşlarımız vardır. Ama bunlar bitip asfalt kapandıktan sonra, evde her odada sıcaklık aynı seviyede olup, sıcak su olarak kullanmaya başladığınız zaman ya biz bu belediye başkanımıza çok haksızlık etmişiz ama Allah bin kere razı olsun, diyeceksiniz. Onun için biraz geleceğe bakmamız lazım. Çalışmalardan dolayı emeği geçen herkesi kutluyorum.” Dedi.