İlçemizdeki Güzellikler Ziyaretçilerin Beğenisini Topluyor

Perşembe, 10 Haziran 2021

Balıkesir valimizin eşi Hanife Yazıcı hanım ilçemizi aynı hafta içerisinde ikinci kez ziyaret etti. Engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ziyaretlerinin yanı sıra ilçemizdeki güzellikleri hayranlıkla inceledi. Rızaiye mahallesinde gerçekleştirilen Üniversiteli Eller Renkli Şehirler projesi kapsamındaki çevre düzenlemelerini inceledi. Üniversite caddesi incelemesinde Rızaiye muhtarı Mustafa Karaca kafileye eşlik etti. Yazıcı hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Laguna Termal i ziyaret ederek bilgi aldı. Yazıcı' ya ziyaretinde Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş ve eşi Yaşiye Yavaş, İlçe Kaymakamımızın eşi Nafize Ateş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Salih Durak, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma personeli eşlik etti.