Engelli Vatandaşlarımızı Unutmuyor, Engelleri Kaldırıyoruz

Perşembe, 10 Haziran 2021

Engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı her fırsatta ziyaret ediyor, ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veriyoruz.
Balıkesir valimizin eşi Hanife Yazıcı hanım ilçemizi ikinci kez ziyaret ederek engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti. Balıkesir valimizin eşi Hanife Yazıcı, Belediye Başkanımızın eşi Yaşiye Yavaş, İlçe Kaymakamımızın eşi Nafize Ateş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Salih Durak, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma personeli ile birlikte engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Kendileri ile sohbet eden kafile aynı zamanda ihtiyaçlarını ve isteklerini belirledi. Balıkesir valimizin eşi Hanife Yazıcı hanım " ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.Her fırsatta onları ziyaret etmeye devam edeceğiz. Onlarda istedikleri zaman kapımızı çalabilirler. Amacımız engelleri aradan kaldırmak, gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak. " dedi. Ziyaretten memnun olan vatandaşlarımız da kafileye teşekkür etti.