İlim Yayma Cemiyeti Çocuklara İftar Verdi

Çarşamba, 09 Haziran 2021

İlim Yayma Cemiyeti Çocuklara İftar Verdi

İlim Yayma Cemiyeti Sındırgı Şubesi, Sındırgı Belediyesi, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte oluşturulan ‘Bereket Sofrasında’ çocuklara ve vatandaşlara iftar yemeği verdi. İftar programı öncesi ‘Değerler Eğitimi Kurslarına’ katılan öğrenciler birbirinden güzel ilahiler seslendirdiler.

Şerif Paşa Meydanında düzenlenen iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ardından Yavaş, protokol masasına geçmeyerek, vatandaşların arasında iftarını açtı.

İftar sonrasında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Türkiye'de vatana insanlığa hayırlı insanlar yetiştirmek için büyük çaba sarf eden ve bu anlamda Türkiye'de büyük çabaları olan İlim Yayma Cemiyetinin bu akşam ki iftar yemeğinde aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Allah böyle güzel günlerde ve güzel meseleleri konuşturmak için güzel birlikteliğimizi daim eylesin inşallah. İlim Yayma Cemiyeti başkanına ve üyelerine teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin" dedi. Başkan Yavaş, iftara katılan öğrencilere dondurma ikramında bulundu. İlim Yayma Cemiyeti tarafından organize edilen iftar programında ayrıca çocuklara palyaçolar yüz boyama yaparken, geleneksel ramazan şerbeti ikram edilerek eski ramazan geleneği yaşatıldı.