‘Ordan Burdan Ortaya Karışık’ Kırdı Geçirdi

Çarşamba, 09 Haziran 2021

Ordan Burdan Ortaya Karışık’ Kırdı Geçirdi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde amatör oyuncuların sergilediği ‘Ordan Burdan Ortaya Karışık’ komedi oyunu izleyicileri kırdı geçirdi. Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde Yüreğil mahallesinde bir grup genç tarafından sahnelenen Ortaya Karışık komedi izleyenlerden tam not aldı. Amatör ruhla sahneye çıkan gençler profesyonellere taş çıkartarak salondaki izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kültürel etkinlik kapsamında vatandaşları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak geçtiğimiz günlerde Koca Seyit Tiyatrosu, ‘Önce Vatan’ isimli tiyatro oyununun Sındırgı’da sahnelenmesini sağlamıştı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durak, vatandaşların tiyatroya ilgisini artırmak maksadıyla tiyatroya gönül veren Yüreğil Mahallesindeki gençlerin oyunlarını ilçe merkezinde sahnelemesi için gerekli desteği verdi. Yüreğil mahallesinde bir grup gencin hazırladığı ‘Ordan Burdan Ortaya Karışık’ komedi oyunu izleyicilerden tam not aldı. Birbirinden farklı skeçlerin canlandırıldığı komedi oyununu izlemeye gelenler unutulmaz anlar yaşadı. ‘Ordan Burdan Ortaya Karışık’ komedi oyununda ‘Maho Ağa’ skeci izleyenlerden büyük alkış aldı.

Necip Fazıl Kültür Merkezinde (Belediye Sinema Salonu) sahnelenen oyun başından sonuna kahkaha eşliğinde izlendi. Oyun sonunda Belediye Başkan vekili Fahrettin Dolar günün anısına oyuncuları tebrik ederek birer hediye takdim etti.