Başkan Yavaş, Engellileri Sevindirmeye Devam Ediyor

Çarşamba, 09 Haziran 2021

Balıkesir’in Sındırgı Belediye Başkanı  Ekrem Yavaş, engelli Mustafa Düneri’ye şarjlı engelli aracı hediye etti. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı’da engellilere yönelik yaptığı sosyal projeler ile engeliler tarafından çok seviliyor. Başkan Yavaş, geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından engeliler için gerçekleştirilen pikniğe Sındırgı’daki engellilerinde katılımını sağlamıştı. Sındırgı Belediyesi önünde Balıkesir’e uğurlarken engelli vatandaşların Başkan Yavaş’a gösterdiği sevgi seli görülmeye değerdi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Engelliler Haftası'nda sürpriz yaptığı engelli bir vatandaşa akülü araç hediye ederek sevindirdi. Sürpriz karşısında duygulanan 79 yaşındaki Mustafa Düneri  ise, akülü araca kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Sındırgı Kurtuluş mahallesinde ikamet eden 79 yaşındaki Mustafa Düneri geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle yürümekte zorlandığından camiye gidip gelebilmek için belediyeden yardım istedi. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş tarafından talebi değerlendirilen Düner’i için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığına şarjlı engelli aracı talebinde bulunuldu. Engelliler Haftası kapsamında Düneri için Sındırgı Belediyesine gönderilen şarjlı engelli aracı Düneri’ye Başkan Ekrem Yavaş tarafından teslim edildi. Başkan Yavaş, Düneri’ye aracın nasıl kullanacağı hakkında bilgi verdikten sonra test sürüşü gerçekleştirildi.

79 yaşında engelli aracına kavuşan Düneri mutluluk gözyaşlarına engel olamadı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a dualar eden Düneri; “Belediye Başkanlarımızdan Allah Razı Olsun. Onların sayesinde artık camiye gidip cemaatle birlikte namazımı kılabileceğim. Başkanlarımızdan Allah Razı Olsun” dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, engelli vatandaşların yüzündeki mutluluğu görmenin kendisini de mutlu ettiğini belirterek; “Belediyelerimizin alt ve üst yapı yapmalarının yanında en önemli yanları belki insanları mutlu edebilecek işler yapmaları. Bugün Büyükşehir Belediyemizin ve sındırgı Belediyemizin sosyal proje kapsamında hoca dayımızı sevindirdik. A. Edip Uğur Başkanımızdan Allah Razı Olsun talebimiz üzerine buraya onu sevindirecek şarjlı bir araba gönderdi. Camiye gitmesini sağlayacak bir imkân oluşturdu. İnşallah Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Yükümüz ağır ama bu yükü hafifleten bu güzel işler. Memleketimizin bütün insanları değerli. En değerlileri de böyle eli ayağı tutmazken, gözü görmezken onlara bir şekilde el ayak olabilmek. Böyle bir mutluluğa ortak olmamızı sağlayan Başkanımıza ve personelimize sonsuz teşekkürler” dedi. Başkan Yavaş Sındırgı’da engellilere yönelik yaptırdığı sosyal projelerle taraflı tarafsız her kesimin takdirini topluyor. Başkan Yavaş ayrıca engellilerin belediyeye rahat gelip gidebilmeleri için yeni belediye binasını düz ayak yaptırıyor.