Küçük Adım Büyük Tebessüm

Pazartesi, 07 Haziran 2021

İlçemiz Mesleki Teknik Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen " Küçük Adım Büyük Tebessüm " projesi ile minik öğrencilere mutluluk dağıtıldı. Belediyemiz Kültür ve sosyal İşler Müdürlüğünce de desteklenen proje ile METEM öğrencileri ve koordinatör öğretmenler Umurlar, Gölcük ve Kocakonak İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ile bir araya geldiler.

Proje kapsamında daha önce ilçemizde çeşitli esnafların yanında çalışan öğrenciler kazandıkları paralar ile aldıkları kıyafetleri minik öğrencilere teslim edildi. Gençlerimizi bu örnek projesinden dolayı kutluyoruz. Okul ziyaretleri sonrasında METEM proje ekibi belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Bu tür sosyal projelerin devam etmesi ve gençlerimize örnek olması için destek olmaya devam edeceğiz.