Cumhuriyet Meydanı İlçenin Gülen Yüzü Olacak

Pazartesi, 07 Haziran 2021

CUMHURİYET MEYDANI İLÇENİN GÜLEN YÜZÜ OLACAK

Balıkesir Büyükükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığınca yapımı devam eden Sındırgı Kent Meydanı Düzenleme ve Kapalı Otopark yapımı için geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un katılımı ile temel atma töreni gerçekleşmişti. Projenin tahmini bitiş süresi 150  gün olmasına rağmen daha kısa sürede işin bitirilmesi için yüklenici firmadan söz alınmıştı.

Esnafımızın mağduriyetini en kısa sürede giderebilmek adına çalışmalar gece ve gündüz demeden aralıksız devam ettiriliyor. Kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen proje ile Cumhuriyet meydanı yeni görünümüne kavuşacak adeta Sındırgı'nın gülen yüzü, incisi olacak. Belediye Hizmet Binası ile bütünlük sağlayacak proje meydana farklı bir hava katacak.İlçeye gelen misafirlerin ilk uğrak yeri olan meydan Yağcıbedir motifleri ve mimarisi ile Sındırgı'nın vitrini olacak.