" Düvertepe YİBO Öğrencilerine Balıkesir Üniversitesinden Anlamlı Jest "

Pazartesi, 07 Haziran 2021

" Düvertepe YİBO Öğrencilerine Balıkesir Üniversitesinden Anlamlı Jest "

Balıkesir Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen Sevgi İle Giydiriyoruz projesi kapsamında şirketler tarafından bağışlanan kıyafetler öğrencilerle buluşturuluyor. Balıkesir genelinde 6 yatılı ilköğretim okulunda sürdürülen proje doğrultusunda ilçemiz Düvertepe YİBO öğrencilerine de bugün kıyafetleri dağıtıldı. Üniversite öğrencileri ve miniklerin hazırladığı şiir ve müzik dinletisinin ardından öğrencilere hediyeleri verildi.

Düzenlenen programa Balıkesir Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ve eşi, İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ve eşi, Belediye Başkan vekili Adem Demircan, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Şermin Tahıl, meclis üyesi Hasan Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, Düvertepe Muhtarı Mehmet Aslan, Balıkesir üniversitesi öğrencileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Duygusal anların yaşandığı programda miniklerin sevinci gözlerinden okundu.