İlçemizin Ufkunu Açacak Yatırımlar Artarak Devam Ediyor

Pazartesi, 07 Haziran 2021

İLÇEMİZİN UFKUNU AÇACAK YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM EDİYOR

Her geçen gün yenilenen ve büyüyen ilçemizde yeni ve modern mekanlar açılıyor. Bugün Cuma namazı sonrası ilçemize yeni bir soluk getirecek, tarihi ama bir o kadar da modern yapıya sahip TOROS mekan bistro & cafe hizmete açıldı. Geçtiğimiz günlerde faaliyete giren Safran Et Restoran ve Erenler Et Restoran'dan sonra ilçemize bir yeni mekan daha eklendi.

Açılışa Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş, Garnizon Komutanı Soner Akınsoy, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çolak, AK Parti İlçe Başakanı Halil Güner, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelasını kesen başkan Yavaş; " İlçemizde her geçen gün yeni yatırımlar hizmete giriyor. Cesaretinden dolayı yatırımcılarımızı tebrik ediyorum. Geçtiğimiz günlerde iki yeni işletmenin daha açılışını yaptık kent meydanının temelini attık. Bu işletmelerde uygulanan konseptin diğer esnaflarımız tarafından da uygulanması en büyük arzumuz. Sındırgı'mız yeniliklere gebe. Bu tarz işletmeler ile ilçemizde yenileniyor ve ufku genişliyor. Açılan işletmeler rekabetin aksine yeni müşteriler demek. Dışarıdan gelen insanların vakit geçirebileceği, para bırakacakları mekanlar ile ilçemiz büyüme kaydedecek. Bizler bu düşüncelere sahip, ilçemize yatırım yapmak isteyen yatırımcılara belediye olarak elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. İşletmenin Sındırgı'mıza hayırlı uğurlu olmasını, işletmecilere ise bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum." dedi.

Açılış töreninde başkan Yavaş işletme sahiplerine İşyeri açılış ruhsatını verdi. Bu akşam yapılacak GRİPİN konseri ile işyeri faaliyetine başlayacak.

Açılan tesisin ilçemize hayırlı olmasını, işletmecilere ise bereketli kazançlar getirmesini diliyoruz.