Kutlu Doğum Haftasında Belediyemizden Keşkek Hayrı

Pazartesi, 07 Haziran 2021

Kutlu Doğum Haftasında Keşkek Hayrı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde keşkek hayrı gerçekleştirildi. Şerif Paşa Meydanında gerçekleştirilen ‘Keşkek Hayrına’ Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, Birim Amirleri, Kamu Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri düzenlendi. Şerif Paşa Meydanında gerçekleştirilen keşkek hayrında Yağcıbedir Mehteran Takımı gösteri yaptı. Mehteran takımının gösterisinden sonra Kur-an tilavetleri okundu. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Keşkek Hayrı ile ilgili olarak; “Kutlu doğum haftası ülkemizde yıllardan beri peygamber efendimizin bu insanlığa olan mesajını topluma daha iyi anlata bilmek maksadıyla Diyanet İşleri Başkanlığınca kutlamaları gerçekleştirilen bir hafta. Peygamber efendimizin örnek karakterini insanlığa tanıtmak maksadıyla yapılan bir hafta” dedi.