Türk Dünyası Sındırgı'da Buluştu

Pazartesi, 07 Haziran 2021

Türk Dünyası Nevruz Kutlamaları kapsamında Belediyemiz, Balıkesir Üniversitesi ve TÜRKSOY işbirliği ile Tacikistan, Özbekistan, Kazakistan, Kırım, Bosna-Hersek, Kırgızistandan konuklarımızı Sındırgı'da ağırladık. Terör olaylarının artması nedeniyle müzikli gösterilerini iptal edilmişti. Ancak ilçemizde ağırladığımız konuklarımıza ilçemizin değerlerini tanıttık.

Misafirlerimize Sındırgı'nın değerlerini tanıttığımız konuklarımıza Sındırgı MYO Turizm bölümü öğrencilerinin hazırladığı birbirinden leziz yemekleri ikram ettik. Okulu gezen konuklarımız daha sonra Belediye Otelimizde Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş'ı ziyaret etti. Ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim eden konuklarımıza sinevizyon eşliğinde şirin ilçemizi tanıttık.