Yaşlılarımız Başımızın Tacı

Pazartesi, 07 Haziran 2021

Balıkesir’in Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek yemeğe katılmak isteyen yaşlıları ziyaret ederek, karanfil verdi. Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce ile genelinde bulunan 60 yaş üstü vatandaşlar yemeğe gönderildi. Balıkesir’e hareket etmeden önce yaşlılar ile bir araya gelen Başkan Yavaş, karanfil vererek onların her zaman değerli olduklarını kaydetti.

Yaşlıların her zaman önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yavaş; “Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin yaptığı etkinlikte 65 yaş ve üzerindeki Sındırgı’daki vatandaşlarımızla beraber Balıkesir’de düzenlenecek olan törene katılmak üzere bir otobüs vatandaşımızı uğurluyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde ve yaşlılarımıza değer vermesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bir ve beraber olduklarından dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Başkan yavaş yaşlılara karanfil hediye ederek onların yaşlılıklarında da değerli olduklarını belirtti. Başkan Yavaş bir süre yaşlı vatandaşlarla sohbet etti.