Sındırgı Belediyesi Ve Hayırsever İşbirliği İle Kanal Üzerindeki Köprülerde Genişletme Çalışması Başlatıldı

Pazartesi, 07 Haziran 2021

Sındırgı’da Köprü Genişletme Çalışması

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde belediye ve hayırseverler örnek bir davranış sergilediler. Sındırgı Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile kanal üzerindeki köprülerde genişletme alışması başlatıldı. Sındırgı Belediyesi, DSİ Kanalı Üzerindeki mevcut köprüde genişletme çalışması başlattı. Sındırgı Belediyesi ve Hayırseverler DSİ kanalı üzerindeki mevcut köprüde genişletme çalışması başlattı. Sındırgı – Gölcük karayolu güzergâhında bulunan kanalın üzerindeki mevcut köprüler yetersiz kalması üzerine Sındırgı Belediyesi ve Hayırseverler bir araya gelerek köprülerin genişletilmesi için çalışma başlattı. Belediye Başkanvekili Hasan Avcı köprü çalışmalarını yerinde inceledi. Avcı DSİ kanalı üzerindeki köprünün, ihtiyaca cevap vermediğini belirtti.

1968 yılında yapılan köprülerin ihtiyaçlara cevap vermediği için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkanvekili Avcı; “Sındırgı Gölcük karayolu üzerinde 1968 yıllarda yapılan ana kanal üzerindeki köprülerde genişletme çalışması başlatmış bulunmaktayız. Bu konuda bize yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şuanda Cüneyt mahallemiz çıkışındaki köprüde çalışmalar devam ediyor. Akabinde Kozlu ve Karakaya mahallelerindeki ana kanal üzerindeki köprülerde genişletme çalışmalarımız devam edecektir. Köprü üzerindeki çalışmaların insanlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.