Şehidimiz Ahmet Semerci'nin Baba Ocağındaki Hayrı Yoğun Katılım İle Gerçekleştirildi

Pazartesi, 07 Haziran 2021

Şehit Ahmet Semerci’nin evinde Mevlid Okutuldu

Cizre'de şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci, memleketi Balıkesir'in Sındırgı ilçesine bağlı İbiller mahallesinde Mevlit ve hayrı yapıldı. Şehidin baba evinde düzenlenen programa çok sayıda Sındırgı’lı katıldı.

Hayra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Eşi, Sındırgı Belediye Başkan Vekili Fahrettin Dolar, Başkan Yardımcısı Hasan Daşkafa, Garnizon komutanları ve Meclis Üyeleri, Askerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve eşi Şehidin anne, baba ve kardeşile yakından ilgilendiği program, Kuran-ı Kerim ve mevlid-i şerif tilaveti akabinde başta Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci, olmak üzere tüm şehitlerimiz ile ebediyete intikal eden gazilerimize yapılan dua ile sona erdi.