Sındırgı Yasa Büründü

Pazartesi, 07 Haziran 2021

Sındırgı Yasa Büründü

Şehidin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde yas var. Şırnak'ın Cizre ilçesinde şehit düşen Balıkesirli Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci son yolculuğuna memleketi Sındırgı’ya bağlı İbiller mahallesinde uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenazede şehit yakınları ayakta durmakta zorlandı. 

 Şırnak Cizre'de şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci memleketi Balıkesir'in Sındırgı ilçesine bağlı İbiller kırsal mahallesinde toprağa verildi. Şehidin babası Eyüp Semerci, Annesi Gülay Semerci'nin büyük acı yaşadığı cenazede Şehit Ahmet Semerci ile kısa süre önce nişanlanan Emine Narin gözyaşlarına boğuldu. Şehidin yine asker olan kardeşi Fatih Semerci'de cenazede hazır bulundu.

  Şehit Ahmet Semerci'nin cenazesi önce evinin önüne getirildi. Büyük kalabalık hep bir ağızdan haklarını şehit astsubaya helal etti. Ardından sokakta cenaze namazı kılınarak İbiller Mezarlığı'na şehidin naaşı toprağa verildi.

Öte yandan Şehit Semerci'nin ilk izin zamanında düğün planı yaptığı öğrenilirken, nişanlısı Emine Narin ile de bir ay kadar önce nişan töreni yaptığı anlaşıldı.

Cenazeye Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Garnizon Komutanı Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, milletvekilleri ve binlerce vatandaş katıldı.