Şehidimizi Dualar İle Son Yolculuğuna Uğurladık

Pazartesi, 07 Haziran 2021

"Şehidimizi Son Yolculuğuna Tek Yürek Dualar Eşliğinde Uğurladık "

Şehidimiz Jandarma Ast.Kd.Çavuş Ahmet SEMERCİ son yolculuğunda töreni düzenleyen başta Alay Komutanlığımıza, belediye personelimize, Büyükşehir Belediyemize, kaymakamlığımıza, İlçe Jandarma Komutanlığımıza, şehidimize sahip çıkıp son yolculuğunda yalnız bırakmayan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Garnizon Komutanı Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, CHP milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın, MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, ismini sayamadığım siyasi parti mensupları, bürokratlar, daire amirleri, çevre il ve ilçeden katılım sağlayan vatandaşlar ve Sındırgı halkına sonsuz teşekkür ediyor, başta Şehidimiz Jandarma Ast.Kd.Çavuş Ahmet SEMERCİ olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, yakınlarına ve tüm milletimize sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun...
Ekrem Yavaş
Sındırgı Belediye Başkanı