BALMEK Sındırgı'da Açılıyor

Pazartesi, 07 Haziran 2021

" BALMEK Sındırgı'da Açılıyor "

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi meslek edindirme kursları (BALMEK) ilçemizde de faaliyete geçiriliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile açılan kurslarla bireyin sosyodinamik değerlerini kazanması ve nitelikli iş dallarında eleman ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

Sındırgı Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi(Belediye Sinema Salounu üstü)’nde verilecek kurslar için kayıtların 25 Ocak 2016 Pazartesi günü itibariyle başladı. Kurs kayıtları Necip Fazıl Kültür Merkezi BALMEK bürosuna kursiyer tarafından yapılabilecek. Minimum 12 kişilik kursiyer listesinin tamamlanması dahilinde kurslar başlatılacak. Açılacak kursların sonunda kursiyerlere MEB onaylı sertifika verilecek. BALMEK kursları kapsamında ücretsiz olarak ;
• Diksiyon,
• Hediyelik Eşya Yapımı
• Ağaç Kesme ve Boyama
• Organik Ürün Yetiştiriciliği
• Karşılama Elemanı Yetiştirme
• Arıcılık
• Kuaförlük
• Aşçılık
• Otel – Pansiyon – Kurum Temizliği
• Turizm
• Evde Çocuk Bakımı
• Kalorifer Ateşçiliği
• Hasta Kabul Sekreterliği
• Bilgisayar ve İnternet Kullanımı
• Yaşlı ve Hasta Bakımı
• Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği ( Hijyen Eğitimi )
• Örtü Altı Sebzeciliği
• Tarımcılık
• Süt İşleme Elemanı
• Grafik Tasarım (Photoshop)
• Auto cad 3D tasarım

Kurslarının açılması planlanırken, talepler doğrultusunda farklı kurslar da açılabilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgiye Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 0(266) 516 33 86 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.