Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın Yeni Yıl Mesajı

Cumartesi, 05 Haziran 2021

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yavaş, yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni etti.
Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mesajında; “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 2015 yılında ülkemizde güzel olaylar olduğu gibi bazı acı olaylarda yaşadık. İnşallah 2016’da daha güzel günler, daha acısız günler, mutlu ve huzurlu günleri bütün halkımızla ve kardeş topluluklarla birlikte, bütün İslam âleminde mutluluğa, huzura sebep olacak olayları diliyoruz. İlçemizde de çok şükürler olsun ki yıların özlemi olan jeotermal sıcak suya kavuşmuş oldu. Sındırgımızın geleceğiyle ilgili planların jeotermal kaynaklar üzerine kurulmuş, turizm için gelişmeye açık sahaları bulunan ve bunla alakalı da onlarca iş kolunun canlandırıldığı geliştiği, büyüdüğü ilçe hayaliyle yaşıyoruz. 2015 yılı bizim için bu açıdan olumlu geçti.2015 yılında başlayan Sındırgının çehresini değiştirecek yeni belediye binamız, büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni bir meydan, Kalem Dere ıslahı, Çevre Yolu inşaatı ve Akhisar yolunun 2016 yılında başlayacak olması, jeotermalle evlerin ısınmasıyla beraber dolu dolu inşaat sektörünün hızla geliştiği büyüdüğü, teral turizm yatırımlarında canlandığı bir 2015 devamı olan 2016 temenni ediyoruz. Rabbim yaptığımız bu çalışmalarda halkımızın huzuruna, mutluluğuna sebebiyet versin. 2016 yılında da kardeşlik duygularının pekiştiği ve insanların birbirlerine sevgiyle muhabbetle baktığı bir 2016 ve nice yıllar temennisiyle 2015 hayırlısıyla geride kaldığını, 2016 yılının da memleketimize, milletimize ve dünya insanlık alemine hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.