Engelli Vatandaşlara Yeni Yıl Hediyesi

Cumartesi, 05 Haziran 2021

Başkan Yavaş, akülü araçları kendi eliyle teslim etti.
Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyacı olan 6 engelli vatandaşa akülü araç verdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Sındırgı’da bulunan engelli vatandaşlara gönderilen akülü araçları Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, kendi eliyle teslim etti.
Akülü araçlarını Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ’tan alan engelli vatandaşların mutlulukları gözlerinden okundu. Akülü araçlarına kavuşan engelli vatandaşlar, mutluluktan gözyaşlarına engel olamadılar. Başkan Yavaş, engelli vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, belediyeciliğin sadece yol, su, kaldırım ve temizlik işlerinden ibaret olmadığını belirtti. Asli görevlerinin dışında toplumun her kesiminin dertlerine çözüm aramak zorunda olduklarını ifade eden Başkan Yavaş, “Bu manada sosyal belediyecilik anlayışını özümsemiş bir belediye olduğumuza inanıyorum. Halk içinde en önemli şeylerin başında sağlık geliyor. Bu konuda Kanuni Sultan Süleyman’ın çok güzel bir sözü var. Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi. Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi. Saltanat dedikleri bir cihan kavgasıdır. Olmaya baht ü saadet dünyada vahdet gibi.. Allah kimseyi böyle zor durumlar vermesin, verince de Devletimizi başımızdan eksik etmesin. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın A. Edip Uğur’un göndermiş olduğu akülü araçları sahiplerine teslim ettik. İnşallah iyi günlerde kullanırlar. Bu durumları anca çeken bilir, bu durumlar kolay durumlar değiller, Allah ailelere sabırlar versin. Belediyecilik sadece yol yapmak, su getirmek asfalt atmak değil, önemli olan zor durumda olan vatandaşlara sahip çıkmak. Bizlerde Belediye olarak üstümüze düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Bizlere Akülü araçları gönderen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın A. Edip Uğur’a Sındırgı halkı adına çok teşekkür ederiz’’ dedi.
Mutlulukları gözlerinden okunan engelli vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’a ve Başkan Yavaş’a teşekkür ettiler.