3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

Cumartesi, 05 Haziran 2021

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü (METEM)’de düzenlenen programla kutlayan engelliler hazırladıkları gösterilerle herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

METEM ve İbrahim Ethem Akıncı Orta Okulu’nun düzenlediği Engelliler Günü Kutlama programına Sındırgı Belediye Başkanvekili Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Dolar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bumin Akkaya, METEM Müdürü Tuncay Öztürk, Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, birim müdürleri, öğretmenler, engelliler ve aileleri katıldı.
Programda verilen mini konser ailelerden büyük alkış alırken engellilerin okuduğu şiirler beğeni topladı. Program sonunda Engellilere ve Ailelerine yemek verildi.