Turnuva ’da Dostluk Kazandı

Cumartesi, 05 Haziran 2021

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’un başlattığı ‘İmkân Bizden Oynamak Sizden’ Mahalle Ligi turnuvasına Sındırgı Kaymakamlığı da Kurumlar arası hala saha turnuvası düzenleyerek destek verdi.
13 Takımın mücadele ettiği turnuvada önceki gün akşam Sındırgı Belediyesi ve Kaymakamlık arasında oynanan maç ile devam etti. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş’inde oynadığı maçta dostluk kazandı. Kaymakam Ateş ve Başkan Yavaş maçta birer gol kaydettiler.
Oldukça çekişmeli geçen maçın ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş; “ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur’un başlattığı mahalle ligi futbol müsabakaları bugün Belediye Spor ve Kaymakamlık arasında yapılıyor. Biz Belediye Başkanı ve Kaymakam olarak maçta oyuncu olarak yer aldık. Amaç futbolun ötesinde kardeşliğin dostluğun kazanması. Toplumun bütün kademesindeki insanların aynı ortamda birlik ve beraberlik içerisinde aynı hedefe doğru koşmalarını sağlayabilmek. Malzeme desteği sağlayarak gençlerimizi yeşil sahalara çekebilmek çok güzel bir proje. Ülkemizin kardeşliğe, birliğe ve dostluğa ihtiyacı var. Bu dostluk duyguları içerisinde Mahalle Ligine katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Mücadelenin son dakikasında attığı golle ile beraberliği sağlayan İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ise; “ Futbol barış ve kardeşlik dili. Futbolun ilçemizde yaygınlaşmasını gençler arasında oynanmasını istiyoruz. Gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durması ve futbolla sporla tanışarak hem fiizksel hemde manevi yönden gelişmesini istiyoruz. Bu çerçevede düzenlenen turnuva Büyükşehir Belediyemizin ‘İmkan Bizden Oynamak Sizden’ mahalle liginin devamı niteliğinde. Bu kapsamda turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, takımın ilk golünü atarken Kaymakam Ercan Ateş ise takımının son golünü atarak yenilgiden kurtardı. OHBE Halı sahada oynanan maç 3- 3 berabere sona erdi.