Ak Parti Milletvekilleri Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

Cumartesi, 05 Haziran 2021


Ak Parti Milletvekilleri ve Milletvekili adayları 1 Kasım seçimlerinden sonra ilçelerde teşekkür ziyareti gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Teşekkür ziyaretlerinde Milletvekili Aydınlıoğlu’nun’ sözleri damga vurdu. Sındırgı Belediye Otelinde partililere hitap eden Aydınlıoğlu CHP’li İnce’yi ve Öymen’i istifaya davet ederek, ‘ Erkek Adamsanız, İstifa Edin” dedi.
1 Kasım’da yapılan genel seçimleri sonrasında Balıkesir Milletvekili olan AK Parti Balıkesir Milletvekilli Ali Aydınlıoğlu, Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Kasım Bostan, seçimlerde Milletvekili adayı olan Mustafa Canbey, Hasan Demiraslan, ve beraberinde Ak Parti İl yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte Sındırgı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular. Ak Parti Milletvekillerini Cumhuriyet Meydanında Ak parti İlçe Başkanı Halil Güner, Belediye Başkanvekili Hüseyin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Ak Partiye gönül veren yüzlerce insan tarafından karşılandı. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Milletvekilleri daha sonra Belediye Oteli salonunda partililere hitap ettiler. Sındırgı Teşkilatında ise 5.sırada olan Mustafa Canbey’i meclise gönderememenin üzüntüsü vardı. Ak Parti Milletvekilleri ve Milletvekilleri Adayları 1 Kasım seçimlerinde destek veren Sındırgı halkına teşekkür ettiler.
Belediye Otelinde Ak Partiye gönül vermiş vatandaşlara seslenen Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı Yeni Türkiye’nin içinin dolu olduğunu belirterek; “Yeni Türkiye’nin içi dolu, Yeni Türkiye’nin içi inançlı kadrolarla dolu, yeni Türkiye’nin içi imanlı gençlerle dolu, yeni Türkiye’nin içi başörtüsüyle okullarında okuyan kızlarla dolu, Biz onun için çalışacağız, İnşallah sizlerden dua bekliyoruz biz bugüne kadar o duaların faydasını gördük” dedi.
Milletvekili Kırcı’nın konuşmasından sonra vatandaşlara hitap eden Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı ise; “Asıl cefayı çeken, asıl gayret gösteren asıl emek sarfeden ve bu zaferde bu kutlu bayramda asıl hakkı olan sizlersiniz. O yüzden hakkınızı bizlere helal edin. Bu birliğimiz, bu beraberliğimiz daim olsun” dedi.
Erkek Adamsan İstifa Et
AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, CHP Milletvekili Muharrem İnce Altan Öymen’i istifaya davet ederek, ‘Erkek Adamsanız İstifa Edin’ dedi. Aydınlıoğlu, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin, 2014 yılında katıldığı bir televizyon programında “AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti. Gider tavuk beslerim” dediğini hatırlatarak; “Ak Parti Milletle bütünleşmiş bir parti. Bazıları ideali ideali sözler söylediler o sözlerinin altlarında kaldılar. CHP’li Muharrem İnce bunlar % 49 oy alırsa ben istifa ederim, Tavuk güderim diyor. Git o zaman güt. Bunu söylemek erkeklik ister erkeklik. İstifa et hadi. Ey Muharrem İnce sen bu milleti tanımıyorsun, Sen ak partiliyi nereden tanıyorsun ya. Altan Öymen diye bir adam var, bir ara CHP’nin Genel başkan yarımcısıydı. % 47 oy almaları mümkün değil, alsınlar ben bütün görevleri bırakıyorum diyor, Ey Altan Öymen sen profesörsün, bu sözü milletin gözüne baka baka söyledin. Zaten bunu yıllardır yapıyorsunuz, milleti küçük görme, milletle alay etme, hele hele inançlı insanları devamlı rencide etme, erkek adamsan istifa et. Sizde erkeklik nerede. Hayatınız yalan dolan üçkâğıt olmuş. Onurlu bir adamsan et istifa. Hiç kıvırma” dedi. Milletvekilleri program sonunda partililerle hatıra fotoğrafı ektirerek oyun oynadılar.