Başkan Yavaş’tan Mahallelere Teşekkür Ziyareti

Cumartesi, 05 Haziran 2021

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyeleri ve beraberindeki Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 1 Kasım tarihinde yapılan 26’ncı dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Sındırgı halkının vermiş olduğu destekten dolayı Kırsal Mahallelere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve beraberindeki heyet ilk olarak Yaylabayır mahallesini ziyaret etti. Başkan Yavaş ve beraberindeki heyeti folklor ekibi ile karşılayan Yaylabayır Mahalle sakinleri ayrıca Ak Parti’nin seçimlerde tek başına iktidar olarak çıkması ve ülkenin birlik ve beraberliğinin bozulmaması içi Kurban kestiler.
Başkan Yavaş, beraberindeki yönetim kurulu ve parti üyeleri ile birlikte Yaylabayır mahallesini ziyaret ederek Yaylabayır halkının AK Parti’ye vermiş olduğu yoğun destekten dolayı teşekkür ederek, vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulundu. Mahalle halkı ile tek tek görüştükten sonra konuşma yapan Başkan Yavaş, “Pazar günü demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimleri gerçekleştirdik. Ortaya çıkan sonuçların tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan seçimde AK Parti’ye 12. seçim zaferini yaşatan milletimize teşekkür ediyorum. Sındırgı’ da bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Bizlere oy veren hemşerilerimiz kadar oy vermeyen hemşerilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağımız bir dönem olacak önümüzdeki dönem. İnşallah önümüzdeki süreç Türkiye için hayırlar getirecek bir dönem olur. Seçim çalışmaları boyunca bizleri yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, bizlere gönül veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim siyaset anlayışımız seçimlik değildir. Seçimin ertesi günü halkın yanında olan siyasetçi görmek zordur. Ancak bizim siyaset anlayışımız seçimden sonra da halkın yanında olmayı gerektirir. Verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız” dedi. Başkan Yavaş ve beraberindeki heyet daha sonra Küçük Dağdere, Bayraklı ve Yüreğil mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerine teşekkür etti.