Başkan Yavaş, Şehit ve Gazi Aileleriyle Yemekte Buluştu

Cumartesi, 05 Haziran 2021

Cumhuriyet Bayramının 92 yılı kutlamaları kapsamında Sındırgı Belediyesi Şehit ve Gazi Ailelerine Eman Termal Otelde resepsiyon yemeği verdi. Yemeğe Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Şehit ve Gazi Aileleri ve protokol üyeleri katıldı. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve İlçe Kaymakamı Ercan Ateş yaptıkları konuşmada Birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Yemek öncesi Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Şehit ve Gazi Ailelerine yakın ilgi göstererek bir süre sohbet etti.
Başkan Yavaş konuşmasında; “780 bin kilometre karesiyle 78 milyonuyla İnşallah bir ve beraber içerisindeyiz. Bir ve beraber olduğumuzda bu memlekete zarar verecek düşman olması mümkün atı olmadığını görüyoruz. Bu idareyi bizlere armağan eden başta Ulu Önderimiz olmak üzere bütün katkı sağlayanlara Allahtan rahmetle minnetle anıyoruz. Pazar günü memleketin kaderini etkileyecek seçimlerde de rabbim hayırlı neticeler bu memlekete versin. Bu memleketle alakalı şer güçlere fırsat vermesin” dedi.
Sındırgı Belediyesi tarafından Şehit ve Gazi Ailelerine verilen yemek için Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve personeline bu örnek davranış için teşekkür eden İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ise; “Biliyorsunuz aramıza nifak tohumları ekmeye çalışan bedbahtlar var, düşmanlar var. Ama onlara karşıda en iyi şekilde mücadeleyi sürdürüyoruz. Ne olursa olsun biz millet olarak ta bayrağımıza, ezanımıza ve özgürlüğümüze sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz” dedi. Başkan Yavaş yemek sonunda misafirlere TOKİ hakkında bilgi verdi.