Siyasi ve ekonomik istikrar için destek sürmeli

Cumartesi, 05 Haziran 2021

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Kasım Bostan Sındırgı’ya bağlı Kırsal mahalleleri ziyaret ederek 1 Kasım Seçimlerinde destek istedi. Ak Vekil Adayı Bostan’ın mahalle ziyaretlerinde Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akar, Mehmet Yavuz, Hasan Daşkafa, Hüseyin İlhan, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ak Parti Gençlik Kolları yalnız bırakmadı. AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Kasım Bostan, Umurlar ve Yusufçamı mahalleleri ziyaretinde, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istedi.


Tarihin en yakın seçimlerinin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ekrem Yavaş; “ 7 Haziran – 1 Kasım acele beş ay içerisinde ikinci bir seçimi yapıyoruz. Yaşlılar daha iyisini bilir ama çok da sözün olmadığı, televizyonlarda yaşanan olaylarla belki de çoğu halkımızın kararını vereceği bir seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Sizin oyunuzu kararını verdiği ana unsur biz Haziran ayında seçime gittik ama ortaya çıkan tabloda koalisyon hükümeti kurulmadı. Şu memlekete istikrar lazım. Hizmet lazım. Hizmetinde adresi belli. Siyaset hizmet demek, hizmetin adresi de ak ak. Onun için bir Kasım seçimlerinde istikrar ve hizmet için desteklerinizi bekliyoruz. Rabbim bizi sizden, sizi bizden ayırmasın” dedi.


Başkan Yavaş’ın konuşmasından sonra söz alan Ak Vekil adayı Bostan ise; “ Bu milletin içinden çıkmış olan Ak Partiyi ve Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmak istiyorlar. Bu ülkede gülü iktidar istemiyorlar. Bu ülkeyi Irak gibi Suriye gibi bölmek istiyorlar. Uyanık olmak zorundayız. Bu memleket uçurumun eşiğine itilmek üzere. Şuanda geçici bir hükümet var. Seçim hükümeti bu bürokrasilerden oluşuyor. Onların arkasında Milli İrade yok. Ama buna rağmen PKK ile güçlü bir şekilde mücadele ediliyor. Çünkü hocamız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu milli adam, milletin adamı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milli adam sizin adamınız. 1 Kasım seçimlerine giderken sizler Allah Rızası için, memleket sevdası için tek başına iktidar çıkarın” dedi. Başkan Yavaş, Ak Vekil Adayı Bostan ve beraberinde ki heyet daha sonra Yusufçamı mahallesin ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Kırsal mahalle sakinleri Ak Parti hükümeti zamanında en iyi şekilde hizmet aldıklarını belirterek 1 Kasım seçimlerinde sandıkları patlatacakları sözünü verdiler.