Başkan Yavaş İmamlarla Bir Araya Geldi

Cumartesi, 05 Haziran 2021

elediye Başkanı Ekrem Yavaş, Camiler ve Din Adamları Haftası nedeniyle, ilçede görevli cami imamları ve Kur’an-ı Kerim hocalarıyla bir araya geldi.
Sındırgı Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Müftüsü Halil Hazar, Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ve din görevlileri katıldı.
YAVAŞ: “YANINZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Toplantıda din adamlarına seslenen Başkan Ekrem Yavaş, din adamlarının büyük bir sorumluluk üstlendiğini dile getirerek, “ Öncelikle Ankara’da ki menfur saldırıda hayatına kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimiz bozmasın. Bu anlamda siz değerli hocalarımıza büyük vazife düşüyor. Çünkü topluma önderlik yapan makam ve konumdasınız. Neslimizin sıhhatli yetişmesi, çocukların sağlıklı yetişmesi çok önemli. Camilerimiz işçisiyle, memuruyla, amiriyle herkesin bir araya geldiği bir yer. Hocalarımız bunun önderleri hepsinden Allah razı olsun. Sındırgı Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduk ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Camilerimizin tamiri ve yapımı noktasında çalışıyoruz.” dedi.

HAZAR: “BAŞKANIMIZ NE TALEP ETTİYSEK YAPTI”

İlçe Müftüsü Halil Hazar, “ Sındırgı Belediye Başkanımızla geldiğimden beri çok iyi bir uyum içerisinde çalışıyoruz ve yaptığı hizmetlerle alkışı hak eden bir başkan. Şimdiye kadar teşkilatımızla ilgili ne talep ettiysek iki ettirmedi ve anında gerekeni yaptı. Huzurlarınızda sayın başkana çok teşekkür ederim.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ekrem Yavaş tarafından, imamlara ve Kur’an Hocalarına Duvar Saati hediye edildi.