Milletvekili Adayı Bostan, Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Cumartesi, 05 Haziran 2021

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında Sındırgı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
Ak Parti İlçe Başkanı Halil Güner, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akar ve AK Parti’nin ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği Bostan, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, AK Parti döneminde kırsal mahallere ve buralardaki çiftçilere sürekli destek verildiğini söyledi.
Bostan, şöyle konuştu:


“Hızla 1 Kasım seçimlerine doğru gidiyoruz. 7 Haziran sonrası ortaya çıkan siyasi tablo bir iktidar ortaya çıkarmadı. Bunun için seçimlerin yenilenmesi kapsamında yeniden seçime gidiyoruz. Balıkesir’imizin tüm ilçelerini tek tek dolaştık. Bugünde Sındırgı ilçemizdeyiz. Sanayimizi dolaşıyoruz. Sanayimizdeki esnafımızla kucaklaşıyoruz. Onların sıkıntılarını dinliyoruz. Onlarla ilgili seçim beyannemizde ortaya koyduğumuz vaatlerimizi tek tek anlatıyoruz. Yeniden ülkemizin istikrarını kurmak için tek başına Ak Parti iktidara gelmesi konusunda fikirlerini alıyoruz. Ve çalışmalarımıza bu kapsamda hızla devam ediyoruz. Ülkemiz 13 yıldan beri Ak Partinin istikrarlı yönetimleriyle hem siyasi hem de ekonomi istikrarı hem de huzur ve güveni sağlayabilmişti. Ama 7 Haziran seçimlerinden sonra hem siyasi hem de ekonomik ve güvenlik zafiyetleri ortaya çıktı. Bunu açabilmenin tek yolu tek başına Ak Parti iktidarıyla mümkün olabilir. Bunun için çalışmalarımızı ilçe teşkilatlarımızla tüm hızıyla devam ediyoruz.
Ak Parti Sındırgı İlçe Başkanı Halil Güner ise; “Bugün Milletvekili adayımız Kasım Bostan beyle beraber Sındırgımızda esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Sanayii esnafımızı ziyaret ediyoruz. Tabi programlarımız devam edecek. Ayrıca kırsal mahalle ziyaretlerimize de ara vermeden devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda yanımızda olan arkadaşlarımızda teşekkür ediyorum” dedi.