Başkan Yavaş, kırsal mahallelerdeki sorunları tespit edip çözüyor

Cumartesi, 05 Haziran 2021

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, kırsal mahalleleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ediyor. Büyükşehir Yasası’yla köylerin mahalle statüsüne dönüşmesinin ardından sorumluluk alanı genişleyen Sındırgı Belediyesi, kırsal mahallelerdeki sorunları tespite ve çözmeye devam ediyor.


Ziyaret ettiği mahallelerin sorunlarını dinleyen Başkan Yavaş, sorunların çözümleri için projeler üretiyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akar, Mehmet Zengin, Mehmet Yavuz ve Hasan Avcı ile birlikte gerçekleştirdiği kırsal mahalle ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Gerçekleşen tüm kırsal mahalle ziyaretlerinde çocuk, genç, yaşlı, kadın her yaştan insan Başkan Yavaş’a adeta sevgi selinde bulunarak köylerde yapılan sıcak, samimi sohbetlerle ilçenin geleceği konuşuluyor.


Başkan Yavaş’ın rutin olarak kendisinin ziyaret ettiği köylerin yanı sıra bazen de köy sakinlerinin davetini üzerine gittiği köylerde başta Muhtarlar olmak üzere köy sakinleri ile bir araya gelerek sorunlar yerinde tespit ediliyor. Başkan Yavaş mahalle ziyaretleriyle ilgili olarak; “Sorunların tespiti, yerinde çözüm üretilmesi, vatandaşların da bilgilerine başvurulması için başlattığımız mahalle gezilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Geziler sırasında tespit edilen sorunların en kısa sürede çözümü için gayret gösteriyoruz. Mahalle arasında acil parke ve stabilize yapılması gereken yollarımızı gördük. İmkânlarımız dâhilinde acil sorunları çözüme kavuşturacağız. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşam sürmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.
Köylerdeki eksiklikleri mahalle halkı ile birebir görüşen ve onlarla yakından ilgilenen sorunları tek tek tespit eden Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a köy sakinleri, İlçede ki çalışma ve hizmetlerin kendileri için emsal olarak gördüklerini ilçedeki hizmetlerin aynısının kırsal mahalleler de yapılacağından kuşkularının olmadığını belirttiler. Başkan Yavaş ve berberinde ki heyet Hisaralan, Kepez, Çoturtepe ve Yolcupınar mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yavaş mahalle ziyaretlerinde büyük sevgi ile karşılandı.