Bayramlaşma Töreni Şerif Paşa Meydanında Gerçekleştirildi

Cumartesi, 05 Haziran 2021

İlçemizde Kurban Bayramı nedeniyle Şerif Paşa Meydanında gerçekleştirilen halkla bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş başta olmak üzere Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çolak, Belediye Başkan yardımcısı, Emin Uygar Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum Amirleri ve vatandaşlar bayramlaşma törenine katıldı.


Belediye personelinin ve halkın katılımıyla başlayan bayramlaşma töreni uzun bir süre devam etti. Ziyaretçileri kabul eden Başkan Yavaş vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, kendilerinin ve ailelerinin bayramlarını kutladı.


Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş; “ Rabbim nice bayramlara hep beraber bizleri ulaştırmayı nasip etsin diyerek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, Allah kestiğiniz kurbanları kıldığımız namazları kabul etsin. Kurban bayramı da aslında bizim Allah’a yakınlaşmak için kurbanı vesile kıldığımız bir gün. Rabbim kurbanlarımızı kabul eylesin. Bugünün hürmetine başta güneydoğuda ülkemizde bu vatan için şehit düşen şehitler rabim onlara rahmet eylesin. İnşallah bu olayların sonu olur diye ramazan gününde ettiğimiz gibi kurban bayramında da bu memleket için dua ediyoruz. Bir an önce bu kara günleri kötü günleri inşallah bitirişin ve bir daha da göstermesin. Allah bizi sevgisiz, muhabbetsiz, samimiyetsiz bırakmasın. Bayramınız mübarek olsun” dedi. Başkan Yavaş konuşmasından sonra bayramlaşma törenine katılan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.


Başkan Yavaş ayrıca bayramlaşma törenine katılan çocuklarla yakından ilgilenerek bayramlarını kutlayarak bayram harçlığı verdi. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yavuz ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak Şerif Paşa meydanında ki bayramlaşma töreninin ardından hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.