Sındırgı’da Beyaz Çözüm

Cumartesi, 05 Haziran 2021

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur vatandaşa daha rahat ulaşılabilmesi için büyük önem vererek oluşturduğu Beyaz Masa ekipleri ilçelerde çalışmalarına devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa gönüllüleri ilçemizde vatandaşlarla bir araya geldi.


Balıkesir’de yaşayan her vatandaşa dokunabilmek amacıyla oluşturduğu Beyaz Masa birimine bağlı personel ilçemizde vatandaşlarla buluştu. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Beyaz Masa birimi kuran ve bu birimin kurumsallaşmasının temelini atan Medya Direktörü Cevdet Tellioğlu tarafından gerekli eğitimi alan personel çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçelerde tek tek esnafı ziyaret edip çalışmalardan memnun olup olmadıklarını soruyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyonun bir parçası olan Beyaz Masa personeli profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışla vatandaşlarla bir araya gelerek belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında kısa sorular sorarak bilgi sahibi oluyor.


1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Beyaz Masa birimini kuran Medya Direktörü Cevdet Tellioğlu başkanlığında Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde Beyaz Masa’nın kurulduğunu ifade eden yetkili; “Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde Cevdet Tellioğlu önderliğinde Beyaz Masa ekibini oluşturduk. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete geçirilmek istenen Beyaz Masa ekibi çeşitli eğitimlerden geçtik. Edip Başkanımızın dediği gibi çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunmadığımız mahalle ilçe köy bırakmayacağız. Balıkesir genelinde 18 tane ilçe var. 15 tane ilçemizde başarılı şekilde yürüttüğümüz bu çalışmayı diğer ilçelerimizde de başarıyla şekilde yürütmeye devam edeceğiz. 66 kişi olan beyaz masa ekibimiz çeşitli birimlere ayrılarak 20 kişilik beyaz gönüllüler olarak çalışmalarımız devam edecek” dedi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa görevlileri Sındırgı Belediyesi Beyaz Masa personeliyle bir süre bilgi alışverişinde bulundu. Beyaz Gönüllüler Sındırgı’da yaptığı çalışmalardan sonra Balıkesir’e geri döndü.