Yeni Araçlarla Daha Fazla Hizmet Veriliyor

Pazartesi, 31 Mayıs 2021

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi ilçe sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların taleplerini zamanında karşılanması ve belediye hizmetlerinin seri bir şekilde yerine getirebilmesi amacıyla yeni hizmet aracı alımı gerçekleştirdi.


İlçenin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini belirten Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, büyükşehir yasasıyla birlikte hizmet alanlarının bir hayli genişlediğini söyledi.


“YENİ ARAÇLAR İLE DAHA FAZLA HİZMET ”
Sındırgı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne kazandırılan yeni araçlar ile daha hızlı ve daha fazla hizmet verilecek. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne 1 adet çöp kamyonu, Fen işleri Müdürlüğüne 2 adet kamyon ve 2 adet kepçe ile toplamda 1 milyon liralık yatırım belediye bünyesine kazandırıldı.
Yeni araçlarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş ” Sındırgı halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek adına araç filomuza yeni araçlar kattık. Çünkü 74 mahalle olan Sındırgı artık sadece şehir merkezine hizmet etmiyor. Kırsal mahallelerimizle birlikte hizmetlerimizi daha hızlı gerçekleştirebilmek ve halkımızın mutluluğunu sağlayabilmek için 2 tane kepçe 2 tane kamyon fen işleri içini bir de çöp toplamak için 1 adet çöp kamyonunu filomuza katmış bulunuyoruz. Araçlarımız ve çalışan personelin takibi için de Kademe Binamız hemen hemen tamamlanmak üzere. Yeni araçlarımız birimlerimize ve ilçemize hayırlı olsun. Rabbim halkımıza daha iyi hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin.” dedi