Sağanak Yağış ve Dolu Pelitören Mahallesini Olumsuz Etkiledi

Pazartesi, 31 Mayıs 2021

Sındırgı ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış, kırsal mahallelerde yaşayanlara zor anlar yaşattı.

Sındırgı’ya bağlı Pelitören Mahallesinde aşırı dolu ve sağanak yağmur hayatı felç etti. Mahallenin yolları ulaşıma kapandı. Aşırı sağanak yağış ve dolu yağışının yaraları Sındırgı Belediyesi ekiplerince kısa sürede sarıldı. Belediye ekipleri yolu ulaşıma açarken, mahalle aralarındaki çamurları da temizledi.

Sındırgı’ya bağlı pelitören mahallesinde sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sındırgı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çamur deryasına dönen sokaklarda çalışmalara başladı. Başkan Yavaş, ” İlçemiz Pelitören Mahallesinde yaşanan sel felaketinde belediye ekipleri kısa süre içinde kısa süre içinde sel felaketinin yaşandığı bölgeye giderek çalışmalara başladı. Sel felaketinin yaşandığı mahallemizde can kaybı yaşanmaması en büyük mutluluğumuz oldu. Belediye ekiplerimiz doğal afetin yaşandığı mahallemiz için adeta seferber oldu. Kısa süre içinde halkımızın mağduriyetlerinin giderilmiş olması bizi son derece memnun etti. Doğal afet sonucunda halkımızın mağduriyetinin giderilmesi için fedakarca görev yapan personelimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Sındırgı Belediyesi ekipleri mahalle içerisindeki çamur deryalarını temizledi ulaşım yolunu ulaşıma açarak halkın takdirini topladı.